Сертифікат ЕВідновлення з погляду продавця

06.02.2024   

єВідновлення: в українців уже відображаються житлові сертифікати в Дії, які пізніше можна використати для купівлі нового житла – так виглядає заголовок статті на урядовому порталі. Нотаріуси вже чітко знають процедуру і можуть допомогти покупцю в оформленні. Але покупцям, нажаль, мало хто пояснює нюанси.

В мережі багато різнопланової інформації. І нажаль ця інформація частіше за все недостовірна і лякаюча. Не знаю, з якою метою її публікують. Що це – недолугість чи навмисна шкода? Зараз трохи не про це. Хоча, якщо потрібно – звертайтесь. Проконсультуємо. (Консультації безкоштовні)

Зараз саме про продавця. На сьогоднішньому ринку нерухомості не так вже й багато покупців з достатньою грошовою ГОТІВКОВОЮ сумою. Продавців набагато більше. І це одна з причин, за якою не варто відмовляти покупцям з сертифікатом. Ще один з міфів, який гуляє по інтернету – це довгий термін перерахування грошей. Не правда. Ми практики. Робимо кілька таких угод на тиждень. Гроші перераховують на наступний день. Сума чітко визначена. Обмежень по віку будинку, розміру площі чи максимальній сумі немає.

Так, гривні ще в нашій країні бояться. Але з професійним супроводом всі ризики можна застрахувати. Якщо є питання – звертайтесь. Вірте власній логіці та професіоналам. Контакти в профілі. Завжди готові допомогти.

Замовити зворотній дзвінок