Наші спеціалісти

    

Олена Миколаївна Звонарьова

директор

Член ССНУ України, бізнес-тренер, ріелтор зі стажем понад 10 років. Керівник та власник агенції нерухомості 'КУБ'. Моє щире переконання – найдорожче у власника агенції – це його співробітники. Докладаю максимум зусиль для підвищення майстерності своєї та своїх ріелторів. Від цього виграють наші клієнти – найкращий сервіс, якісна послуга, вирішення багатьох проблем та досягнення результату по кожному запиту клієнта.

   

Світлана Савушкіна

Провідний фахівкць з нерухомості

Відповідально ставлюся до роботи, індивідуальний підхід до кожного клієнта. Максимально допоможу вирішити ваше завдання – продати Вашу нерухомість або підібрати потрібний об'єкт

 

Анна Опанасова

Провідний фахівець з нерухомості

Закінчивши Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі, працювала у сфері надання ефективних технологій для життя та бізнесу. Моя кар'єра в нерухомості почалася в 2011 році з продажу своєї нерухомості та покупки натомість. Я, побачивши, наскільки складно знайти відповідального, розуміючого всі тонкощі своєї професії агента з нерухомості, вирішила пов'язати своє життя саме з цією сферою діяльності та будувати свою кар'єру саме в цьому напрямку, адже основним моїм принципом у будь-якій роботі є чесність, професійна етика та індивідуальний підхід до кожної людини. Мені дорога моя репутація, тому я якісно виконую свої обов'язки і надалі лише вдосконалююсь.

  

Ольга Мусатюк

Фахівець з нерухомості

Я ріелтор, який любить свою справу, я повністю налаштована на потреби клієнта. Маю великий досвід роботи з людьми.Вмію аналізувати ринок, розумію, що важливо для угоди на даний момент.Для мене важливо, що б клієнт, будь то покупець, чи продавець отримав максимум від угоди. Щоб угода 'закрила' його потреби та зберегла час та нерви.

  

Шкапенко Володимир

Фахівець з нерухомості

Спеціаліст з купівлі/продажу нерухомості. Консультація, супровід, результат. Компетентність підтверджена знаннями та практичними навичками.

Наталья Гижко

Фахівець з нерухомості

Вітаю! Я фахівець ринку нерухомості, який має всі необхідні навички та знання для продажу будь яких об'єктів. Створюю умови для найбільш вигідної угоди для свого клієнта.

Замовити зворотній дзвінок